K A R I J E R A

 

adv andjelkovic 7Advokatska kancelarija Anđelković je dinamična i profesionalna sredina koja okuplja tim advokata, pravnika i saradnika koji posluju profesionalno, odgovorno i sa uvažavanjem. Ove vrednosti definišu način na koji radimo, kao i način na koji se odnosimo prema klijentima.

 

Naš cilj je kvalitetno i raznoliko radno okruženje, u kojem podstičemo individualni razvoj svakog člana kolektiva, i zajedno sa svojim zaposlenima kreiramo radno i poslovno okruženje zasnovano na saradnji, poverenju, podsticanju i nagrađivanju uspeha.

 

Nastojimo da našim zaposlenima pružimo što više prilika za lično i profesionalno usavršavanje. Naši advokati i pravnici imaju širok adv andjelkovic 6izbor treninga i obuka za zaposlene, među kojima su najistaknutije obuke u veštini komunikacije i izgradnji tima.

 

Osnovna pokretačka snaga u ostvarivanju naše vizije su zaposleni. Cenimo kreativnost, inovativnost i energičnost i neprestano tražimo nove ljude različitih profila i kvalifikacija, kako praktikante na početku karijere tako i stručnjake iz različitih oblasti poslovanja.

 

 

 

P O S A O

 

adv andjelkovic 13Očekujući izvrsnost u radu naših zaposlenih težimo odabiru visokomotivisanih, obrazovanih i energičnih ljudi koji su motivisani da ostvare vrhunske rezultate i doprinesu daljem razvoju i unapređenju naše kancelarije.

 

Koga tražimo?

Imate li volje i entuzijazma, otvorenost za učenje i profesionalni razvoj, značajnije rezultate u dosadašnjem radu, visokoškolsko obrazovanje, znanje engleskog i nemačkog jezika (dolaze u obzir i francuski, španski,italijanski,ruski ...), znanja u radu s računarom, želju da postanete deo jednoga od naših stručnih timova (u korporativnom, radnom, izvršnom timu …), a uz to ste i kreativni, dinamični, preduzetni, komunikativni i otvoreni za saradnju, pridružite nam se!

 adv andjelkovic 10

Šta nudimo?

Nudimo poslovne izazove, dinamično radno okruženje i mogućnost za profesionalni i individualni razvoj. Kancelarija osigurava svojim zaposlenima mogućnost individualnog i timskog ostvarenja svih potencijala.

 

Vaša biografija

Biografiju pripremite u formatu koji vam najbolje odgovara kako biste se što bolje predstavili. Možete se odlučiti za prikaz radnog iskustva s više ili manje detalja, tačnim vremenskim okvirima, istaknuti svoje jače strane.

 

ZA SLANJE BIOGRAFIJE KLIKNITE OVDE

adv andjelkovic 10