Advokatska kancelarija Andjelković osnovana je 2004. godine u Beogradu.Tim stručnih i energičnih advokata i pravnika , čiji se princip rada zasniva na profesionalizmu, savesnosti i odgovornosti, opredelio je mnoge međunarodne i domaće kompanije da sarađuju sa nama.adv andjelkovic 1 Pored kvalitetnog i koordiniranog timskog rada, Advokatska kancelarija Anđelković je ostvarila dugogodišnju i uspešnu saradnju sa specijalistima iz različitih poslovnih oblasti i inostranim advokatskim kancelarijama.

Specijalizovani smo za pružanje usluga iz oblasti kompanijskog i privrednog prava. Između ostalog, ove usluge podrazumevaju pravne savete o načinu osnivanja kompanija i njihovih predstavništava, donošenju svih neophodnih akata u poslovanju, sprovođenju statusnih promena i obavljanju finansijskih transakcija sa inostranim elementom. Izvršavamo kompletnu pravnu analizu privrednih društava (legal due diligence) i pripremamo sva neophodna dokumenta potrebna za sprovođenje promena. U svom radu pružamo usluge pravnog konsaltinga iz oblasti carinskog, spoljnotrgovinskog i deviznog poslovanja, a veliko iskustvo imamo u pravu međunarodnog i unutrašnjeg transporta robe. Pružamo savete u vezi sa investicionom gradnjom, kupoprodajom nepokretnosti i upisima prava svojine na nepokretnostima pred nadležnim registrima.

Naši stručnjaci su razvili brz i efikasan sistem za naplatu potraživanja u sudskim i vansudskim izvršnim postupcima. Zastupamo klijente pred svim sudovima i državnim institucijama, učestvujemo u pregovorima sa stranim i domaćim pravnim i fizičkim licima i pružamo pravne savete iz oblasti radnog prava.

Imamo iskustva i u oblastima zaštite konkurencije i zastupanja pred Komisijom za zaštitu konkurencije, prava intelektualne svojine i poreskog prava.

Naše vrednosti definišu način na koji radimo, kao i način na koji se odnosimo prema klijentima.

  • Stručnost
  • Integritet
  • Pouzdanost
  • Timski rad
  • Društvena odgovornost

U advokatskoj kancelariji Anđelković advokati i pravnici govore srpski i engleski jezik, što podrazumeva dostavljanje dokumentacije u dvojezičnom formatu.